Besök från Värmlands biodlardistrikt

På söndag, mors dag, kl 14 kommer Värmlands biodlardistrikt på besök bl a till oss i föreningen. De vill se bimuseet och, givetvis, träffa oss i föreningen och få utbyta erfarenheter med andra biodlare. Tomas, Anna E, Malin och ev. Susanne kommer att finnas för att visa föreningen och museet. Jag hoppas fler kan tänka sig att komma och prata bin och biodling.

Vi kommer att få fler besök denna sommar då många föreningar vill se SBR:s nya lokaler i Skänning. Självklart vill besökare då passa på att hälsa på en biförnening i närheten, och det råkar ju vara vår trevliga förening. Så håll utkik och kom gärna till föreningen för erfarenhetsutbyte. Om två biodlare pratar så gör de på minst tre olika sätt så det finns massor med nytt att lära! Välkomna alla!