Inför säsongsstarten i Klastorp

Vårmötet, som gick av stapeln 8 april i Skänninge bio, var lyckat. Föreningen hade bjudit in övriga SBR-medlemmar i föreningen och det hörsammades av en grupp från Linköpings biodlarförening.

Trådningsträffar i Klastorp blir det kl 18.00 22/4 och 29/4 . Vi kommer också ha en arbetsträff kl 10.00 10/5 i Klastorp – om vädret så tillåter. Det är lite målningsarbete som ska göras. Gräset ska också klippas inför säsongsstarten. Blir vi tillräckligt många så kommer vi också röja lite buskar. På dessa träffar bjuder föreningen på kaffe och något därtill. Välkomna!

Ovan finns nu en ny rubrik ”Bilder”. Där publiceras bilder och text som medlemmarna vill bidra med till föreningens hemsida.

Under rubriken ”Aktiviteter” kan du se säsongens planerade aktiviteter. Längst ner på den sidan finns också säsongens bigårdsvärdar och gräsklippare. Den listan behöver fyllas på!