Välkommen till årsmöte för Mjölby-Mantorps biodlareförening

tisdagen 12 november kl 18:30

Plats: Mantorps missionskyrka, Riksvägen 18, Mantorp. Kyrkan ligger mellan Shellmacken och Mantorps enda rondell på höger sida om man kommer från Shellmacken. Se annars karta på föreningens hemsida www.mjolbymantorpbiodlarforening.se eller på www.hitta.se.

Vi börjar med årsmötet. Därefter intas traditionsenlig smörgåstårta. Till kaffet bjuds det lika traditionsenligt en kaka.

Efter årsmötet blir det en föreläsning. I skrivande stund är det tyvärr inte klart men du kommer att hitta information om detta på hemsidan så fort vi har fått ja från tillfrågad person. Se alltså www.mjolbymantorpbiodlarforening.se för ytterligare information.

Du kan lämna in honung för bedömningen. Honungsbedömning kommer att göras på nästkommande styrelsemöte. Ta med en 700-grams burk av årets skörd om du vill få din honung bedömd. Märk inte burken med namn utan lägg med en lapp med namn och adress. Du får bedömningssedeln hemsänd efter bedömningen.

Bifogat denna inbjudan ligger en årsrapport. Ta med den till årsmötet och du har chansen att vinna en trisslott! Har du inte möjlighet att delta på årsmötet kan du skicka rapporten direkt till mig – för adress, se nedan. Rapporten är viktig för SBR:s statistik.

Varmt välkommna!

/Styrelsen genom Malin Bjärnlid

Adress att skicka årsrapporten till:

Malin Bjärnlid

Mo Karlshäll