Vårens aktiviteter i Klastorp

Efter det välbesökta och mycket intressanta vårmötet onsdag 15/3 i Biodlarnas hus i Skänninge är nog vårens aktiviteter planerade. Dessa finnas också inskrivna under aktiviteter ovan (för kalendarium, skrolla en bit ner på sidan).

Särskilt nya medlemmar är varmt välkomna till vårträffarna. Det är ett utmärkt tillfälle att lära känna oss i föreningen.

Alla träffar nedan är på tisdagar kl 18. De personer som står inskrivna kommer till träffarna men de vill gärna bli fler!

28 mars: Trädgårdsarbete med Enes, Tobias, Weine och Susanne

4 april: Städa uthusbodar och flytta tomma bikupor. Enes och Tobias – men här behövs fler!

11 april: Byte av trasiga tegelpannor på ladan och brygghuset med Pontus, Tobias och Weine

18 april: Ramarbete, rödfärgning av plank med Anders, Anna T, Tobias, Weine och Eva-Lena

25 april: ramarbete, uppmontering av informationsskärmar med Anders, Tobias, Enes, Rasudin, Anna T och Pontus

2 maj: Renovering av grindar och diverse målningsarbete med Tobias, Kenneth och Anders