Vårens arbete i bigården

Även om du inte är uppsatt på arbete nedan är du varmt välkommen att hjälpa till. Detta är ett utmärkt tillfälle också för nya medlemmar att lära känna oss i föreningen. Även om du bara kan komma någon timme är det en stor hjälp. Vid varje tillfälle bjuder föreningen på kaffe/te och kanske tom korv med bröd.

14 mars OCH 28 mars kl 10

Röjning i ladan: Tomas, Susanne, Enes, Anders, Torbjörn

Trädgårdsarbete: Tomas, Susanne, Anders, Helena, Torbjörn

11 april OCH 25 april kl 10

Förarbete (inför målning): Tomas, Susanne, Enes, Bosse

Måleriarbete: Tomas, Susanne, Torbjörn, Bosse

28 april kl 18

Ramarbete: Tomas, Anders, Enes, Anna T, Rasudin, Torbjörn

5 maj kl 18

Ramarbete: Malin, Mats, Anna E, Anna T, Susanne, Tomas, Anders, Rasudin

12 maj kl 18

Säsongsstart med arbete i bigården.

I fliken aktiviteter ovan finns de fika/gräsansvariga inskrivna -scrolla ner nedanför själva månadskalendern. Denna lista behöver fyllas på. Meddela gärna mig om du kan kan tänka dig att ta ansvar för fika och/eller gräsklippning någon av de tomma datumen.

Här hemma blommar snödropparna så nu väntar jag bara på att krokusen och vårstjärnorna ska sätta igång så att vi får se vår bin ivrigt flyga omkring och arbeta. Jag håller också tummarna för intensiv maskrosblomning parat med värme så att vi får skörda den fantastiska maskroshonungen i år.